Wedstrijdsucces en studeren!

Hallo allemaal!

De afgelopen tijd is echt weer voorbij gevlogen, ik ben met een aantal superleuke dingen bezig en geniet ook gewoon lekker van de paarden thuis. Met Kira heb ik nog enkele wedstrijden gereden en ze blijft het echt fantastisch doen. Ze begint steeds meer op mij te vertrouwen en ik kan meer en meer de proeven rijden met hetzelfde gevoel als thuis. We werken er nu aan om nog een stukje meer gedragenheid en lossigheid te kunnen meenemen in de proeven. Met nu al scores tot 69,5% ben ik echt super happy met de ontwikkeling die ze doormaakt! Een planning voor de winter heb ik nog niet omdat de weekenden best wel druk zijn de komende tijd maar natuurlijk kan je het volgen op mijn social media als we weer van start gaan.

Naast het rijden heb ik hele fijne en enthousiaste lesklanten waar ik ook veel voldoening uithaal. Mensen die eerlijk en goed willen leren paardrijden en die het samen met hun paarden willen doen, superleuk om mee te werken! En natuurlijk ben ik heel erg trots op de stappen die ze allemaal zetten.

Eén van de dingen die mij motiveert in het rijden en lesgeven is het vooruit helpen van mensen en paarden. Hen helpen om samen te werken, samen te groeien en plezier te hebben tijdens de trainingen. Paarden helpen om goed in hun vel te zitten en met plezier hun werk te doen, ruiters helpen om met de juiste mindset en de juiste kennis te trainen zodat frustraties en onbegrip tot het verleden behoren. ‘Bij toeval’ kom ik regelmatig in aanraking met combinaties met problemen en er zijn maar weinig dingen zo leuk en dankbaar om te doen als deze weer op weg helpen. Toeval staat niet voor niks tussen haakjes, ik denk echt dat deze paarden en mensen met een reden bij mij terecht komen hoor! Ik was al een tijdje zoekende naar hoe ik deze combinaties nog beter kan helpen en kom veel paarden tegen die letterlijk niet goed meer in hun vel zitten. Waar de spanning van af te lezen valt, die hun lijf niet meer vertrouwen en waar het emmertje al bijna standaard zo vol zit, dat er vrijwel niets meer nodig is om hem te doen overlopen.

Daarom, terug de schoolbanken in! Op zoek naar meer mogelijkheden, meer kennis, meer kansen kunnen bieden op een goed herstel en een fijne verdere carrière voor deze combinaties ben ik bezig met de opleiding tot allround paardensportmasseur. Deze behandelmethode biedt enorm veel mogelijkheden en kansen om paarden te helpen weer tot ontspanning te komen, losser te worden in hun lijf en weer connectie te voelen en vertrouwen te krijgen in zichzelf. En dat gaat jou als ruiter uiteraard heel veel voordeel opleveren! Ik kan niet wachten tot ik straks nog meer paarden en nog meer ruiters kan helpen om samen met heel veel plezier te kunnen trainen. Herken jij nu al dingen waarvan je denkt, daar zouden ik en mijn paard baat bij hebben? Stuur me dan even een berichtje, misschien kan ik je gedurende mijn studie al helpen als casus.

Liefs, Esther