Nano Cellcare

Dit maakt hét verschil voor jouw paard. Deze behandeling met hyaluronzuur, Vitamine C en mineralen gewonnen uit zout uit de Dode zee geven het lichaam alle nodige voedingsstoffen, goed opneembaar en op de juiste plek om te werken aan herstel op celniveau. 

Nano Cellcare therapie

Nano Cellcare therapie is een behandeling waarbij hyaluronzuur, vitamine C en mineralen uit zout van de Dode Zee gebruikt worden om het lichaam op cellulair niveau te voeden. Deze essentiële voedingsstoffen worden genanoriseerd, het worden zulke kleine, niet meer waarneembare deeltjes die via de huid kunnen worden opgenomen. De methode is niet-invasief, veilig en werkt direct in op de plek waar het nodig is. 

De voedingsstoffen die we op deze wijze kunnen toedienen zijn nodig voor het gezond houden en opbouwen van bijvoorbeeld bindweefsel en gewrichtsvloeistoffen. 

Nano Cellcare therapie kan worden toegepast bij klachten of preventief op de volgende gebieden:

  • Pezen & Gewrichten
  • Spieren & Fascia
  • Huid & Littekens
  • Longen & Luchtwegen
  • Immuunsysteem & Circulatiestelsel
  •  

Bijzonder is dat Nano Cellcare therapie ook kan worden ingezet bij oude blessures, waar al littekenweefsel is ontstaan. Extra effectief is het combineren van behandelingen met het gebruik van de Vitafloor en/of met lasertherapie. 

Mijn werkwijze & Methode

Elk paard en elke blessure of klacht is anders. Daarom is elk behandelplan op maat gemaakt, in overleg met een dierenarts en/of andere behandelaar. Een goede samenwerking is namelijk essentieel voor het succes van welke behandeling dan ook. Vóórdat we starten aan een revalidatietraject bespreken we uitgebreid de klachten, wensen en mogelijkheden. Ik overleg met jouw eigen of mijn dierenarts wat de beste keuze is. Naar aanleiding daarvan ontvang je een prijsopgave en natuurlijk uitgebreide uitleg over wat de behandelingen inhouden, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. 

Het revalidatietraject zelf duurt meestal 2 tot 3 maanden. Daarna is je paard alweer aan het bewegen en mag je verder gaan opbouwen. Vind je dit zelf spannend of vind je het bijvoorbeeld lastig om je paard correct te begeleiden daarbij? Dan is het altijd mogelijk dat je paard langer blijft en we samen overleggen hoe ik jullie daarbij kan ondersteunen tot het punt waarop je met een gerust hart en op een verantwoorde en veilige manier weer kan trainen. 

 

Good to know

Praktische informatie

Zij gingen jou voor

Mag ik jou en jouw paard helpen?
Neem dan contact op, dan plannen we een afspraak