Vitafloor

De Vitafloor is een whole body vibration system welke enorm veel gezondheidsvoordelen biedt. Het verbetert de doorbloeding en versnelt daarmee het revalidatieproces maar is ook uitermate geschikt voor ondersteuning van de training en preventief gebruik.

De Vitafloor

De Vitafloor is een trilplaat voor paarden. De trillingen zorgen voor een betere doorbloeding en activeren de systemen in het lichaam. De vitafloor is effectief op meerdere gebieden. De betere doorbloeding zorgt voor een snellere en betere genezing van blessures, vooral in de onderbenen. De spieren worden soepeler en sterker en paarden die met een blessure stil moeten staan verliezen veel minder spiermassa als ze in deze periode gebruik maken van de trilplaat. 

Daarnaast is een behandeling super ontspannend, de meeste paarden vinden het heerlijk en er zijn inmiddels tests gedaan met hartslagmeters die effectief laten zien dat het paard daadwerkelijk ontspant.

Meerdaagse intensieve behandeling

Tijdens dit traject staat je paard bij ons op stal en word hij volledig verzorgd. Je paard gaat elke dag op de trilplaat, daarnaast is het mogelijk om aan de hand te stappen, mag hij in de paddock of weide, de stapmolen of kan er gelongeerd of gereden worden. 

Deze optie is super geschikt als je een periode zeer intensief getraind hebt en je paard daarvan moet herstellen, maar ook als je zelf een korte periode niet kan rijden, zoals wanneer je op vakantie gaat. Indien gewenst kan je paard door ons ook doorgetraind worden, maar één a twee weken vakantie met weidegang en een dagelijkse behandeling is ook een vakantie voor jouw paard. En het zal je verbazen hoe fit en soepel hij daarna is!

Volledig revalidatietraject

Alle informatie over full service revalidatie vind je op de pagina revalidatie

Bij revalidatie staat je paard bij ons op stal en komt hij dagelijks of tweemaal daags op de trilplaat, uiteraard in overleg met de dierenarts. Dit combineren we meestal met andere behandelmethoden, zoals Nano Cellcare of magneetveldtherapie. Daarnaast nemen we de volledige zorg over en kunnen we jou als eigenaar in het hele traject begeleiden. 

Je wilt graag dat jouw paard...

En dus niet dat jouw paard...

Praktische informatie

Zij gingen jou voor

Mag ik jou en jouw paard helpen?
Neem dan contact op, dan plannen we een afspraak

Voeg je koptekst hier toe