Diensten

Clinics

Tijdens een clinic krijg je les in groepjes van maximaal 2 personen. Ik help jullie met een frisse blik en nieuwe inzichten om meer rendement te halen uit je dagelijkse training. 

Jouw paard en jij zijn welkom

Willen jullie op stal of met de rijvereniging een leuke en leerzame dag organiseren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Tijdens een clinic gaan we rijtechnisch of proefgericht aan de slag. Rijtechnisch ga ik kritisch kijken naar jouw houding en zit en de communicatie met je paard. Als je merkt dat je regelmatig ‘ruzie’ hebt met je paard of met een vervelend gevoel afstapt na je trainingen is dit een hele waardevolle clinic voor jullie. Ik ga je helpen de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen en de connectie met je paard te herstellen. Maar ook als je niet direct een probleem hebt maar wat frisse input welkom is, is een clinic een hele leuke optie. 

Bij een proefgerichte clinic gaan we kijken hoe jullie alles uit je proef kunnen halen. Hoe stel je je paard zo optimaal mogelijk voor, je leert oefeningen beter voorbereiden en afwerken en hoe maak je bijvoorbeeld gebruik van de tijd tussen de oefeningen. Aan het einde van de clinic rijd je een proef waarbij de mogelijkheid bestaat deze op te nemen met ingesproken commentaar. Zo kan je thuis terugkijken en je perfect voorbereiden voor je volgende wedstrijd. 

Je wilt graag...

En dus niet...

Mijn werkwijze & Methode

Een clinic is de perfecte mogelijkheid om eens iemand met een frisse blik naar jou en je paard te laten kijken. Net zoals bij het lesgeven begin ik bij de basis, maar tijdens een clinic ligt de focus meer op goed toepasbare tips en kleine verbeteringen die het rijden voor jou en voor je paard aangenamer maken. Ik vind het dus belangrijk dat je dit in je training en in je eigen lessen kan verwerken. Het is daarom de perfecte aanvulling op je eigen lessen. 

Praktische informatie

Wat vinden anderen

Mag ik jou en jouw paard helpen?
Neem dan contact op, dan plannen we een afspraak